✿ Jom Terjah entry HASHIMA yg awesome ✿

Sunday, 15 December 2013

My Secret Lover ♡ ♡ ♡

ASSALAMUALAIKUM W.B.T

Hai , punya lah lama Chumima tak mengUPDATE ini Blog kan , maklumlah banyak busy sama SPM2013 HEHE moga Chumima dapat keputasan yang CEMERLANG nnti kan" Amin "

Baiklah kali nie Chumima nak cerita sikit tentang SECRET LOVER CHUMIMA nampak menarik tak???H E H E sebenarnya ramai dah kawan Chumima tanya , dah berpunya ker hrmm Chumima kata kalau ada JODOH takkan kemana BETUL kan? so kali nie Chumima nak bagi tahu korg yang Chumima Tak SINGLE sebab di kanan & di Kiri Chumima ada , Hehe

Baiklah , sebenarnya,Chumima dah JATUH HATI kepada ehem-ehem , nampak Confius Tak???
Sebenarnya Chumima adalah seorg PENCINTA MEOW MEOW !!! Meow2 la sebahagian daripada Hidup Chumima , Kalau diorg takda sunyi lah Hidup Chumima ceh [overlah pulak aku,tp kenyataan] KUCING adalah secret lover Chumima , hahaha,

JOM LAYAN GAMBAR my secret lover


yang nie namanya Si O'Yen sangat cute


yang nie Si Tadin/Ikeng PELIK namanya , mak bagi nama dia nie sangat cute

yang nie sangat manja Si Comot Bapa saya yang bagi nama sangat cute


nie adalah Si A'aek ada sejarah nama dia nie ,Chumima sendiri yang bagi sejarah nama dia sangat2 melucukan H E H E sangat Cute







 



Kalau korg nak Tahu Chumima ada 2ekor gi Kucing Tp yang sorg tue HILANG mungkin ada org ambil sebab dia sangat2 cute , Si Tompok namanya & yang seekor lagi takda la pulak gambar dia hehe Si ENGKOK namanya dia merupakan mak kepada semua yang di atas Hehe

Ok sampai sini saja dulu, harap korg enjoy dengan apa yang aku mengarut nie 

P/S:jangan seksa Kucing , jagalah ia seperti korg jaga barang kesayangan korg







Terima Kasih kerana sudi membaca entry sy,klau suka like (",)

Saturday, 22 June 2013

Cuti-Cutiku :)

ASSALAMUALAIKUM !!!!

Hai BUDDYZ !!! hehehe lama dah H.C.S tak UPDATE ini BELOG kan...hihihi agaknya dah 3 bulan cam tue kan. . .al-maklumlah H.c.s busy STUDY katakan hahaha. . .tahun nie H.c.S SPM babe, penentu kpd  halatujuKu..

baiklah. . .sebenarnya entry kali nie nak kongsi dgn korg time H.c.S cuti time GAWAI masa tue...nak share cerciter dgn korg katakan. . .masa tue H.c.S pergi ke sesuatu tempat yg sangat2 banyak pengunjung hrmm mmg susah nk cari tempat parking..sbnrnya H.c.S x nak pergi sbnrnya, oleh sebab tiket dah dibeli oleh cousin terpaksa pergilah kan,takkan nak menolak !!! bak kata pepatah " rezeki jangan ditolak"  eyh ! x rugi H.c.S pergi tau org sponserbeli yg macam2 H.c.S tak kluarkan duit yg bnyk pon time kt sana hehehe tue lah yg best nya !!!

Jom LAYAN PHOTO 

hehehe. . .cantikkan !!! opsss hahaha my sista & my cousin :)

 
heheheheheheheh. . .senyum tak perlu kata apa-apa GWIYOMI !!!

 
jhgfdcvbnmkjuhygf tak tahu nak kata apa gi owifuvnjd

oleh kerana jauh di bawah so ! x nampak lah muka hahaha

sejak kebelakangan ini H.c.S dah terpengaruh membaca NOVEL hahaha 
beli jangan x beli banyak yg H.c.S beli ttaw

 


suasana sunset pada waktu petang here hehehehe. . .memang best

baiklah. . .nie jer la entru H.C.s kali nie hope korg enjoyed lah baca tadikan hehehe...esok luasa H.c.s UPDATE lagi ini belogger !!! klau korg nak rasa apa yg h.c.s rasa just pergi ke PANTAI TERMASYA TANJUNG BATU BINTULU !!! memang besr giller..hehehe

chauwwwww :)

Terima Kasih kerana sudi membaca entry sy,klau suka like (",)